Boganmeldelse Livsstil

Tilstå af Colleen Hover – find boganmeldelsen her

Colleen Hoover Tilstå

Her finder du boganmeldelsen af Colleen Hovers bog Tilstå

‘Tilstå’ er modtaget til anmeldelse

Gæsteblogger: Min søster – Hun er udlært boghandler og det er altid hende jeg lytter til, hvis jeg har brug for inspiration til en ny læseoplevelse.

Colleen Hoover Tilstå

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘Tilstå’

Fakta om bogen:

  • Forfatter: Colleen Hoover
  • Titel: Tilstå
  • Oversættelse: Anne Brinch
  • Udgivelsesdato: 20. juni 2019
  • Forlag: Lindhardt og Ringhof

Fra bogens bagside

Om at satse alt for kærligheden – og finde sit hjerte et sted mellem sandheden og løgnene.

Auburn Reed har mistet alt, der betyder noget for hende. I sin kamp for at genopbygge sit ødelagte liv har hun planlagt alt ned i mindste detalje, hun er ambitiøs og styrer målrettet mod sine drømme. Da hun søger job i et atelier i Dallas, møder hun den karismatiske kunstner Owen Gentry, hvilket vender op og ned på alt.

For en gangs skyld tager Auburn en chance og lader hjertet og følelserne bestemme, men hun finder langsomt ud af, at Owen skjuler noget fra sin fortid. Sandheden kan have store konsekvenser for Auburn.

Hvis forholdet skal reddes, må Owen tilstå.

Colleen Hoover Tilstå

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘Tilstå’

Boganmeldelse – Tilstå

Selv om Auburn ikke er særlig gammel, har hun oplevet lidt af hvert. Nok også mere end man ville forvente af en kvinde på 20-21 år.

Trods det er hun en rigtig sød og fornuftig pige, som kæmper med næb og klør for at nå sit mål. De oplevelser og handlinger hun må gå igennem for at nå dette mål, bør ingen skulle.

Mødet med Owen skaber kaos og rod på vejen dertil. Men måske er Owen den, der kan redde hende, så hun ikke vil gå helt i stykker undervejs. Men vil han ødelægge mere end han redder?

Da bogen hedder tilstå, forventer man som læser, at handlingen kommer til at dreje sig om tilståelser. Det må jeg sige at det gjorde, både på den gode, men også på den knap så gode måde.

Måske er det i virkeligheden det, der skal til i livet. At tilstå det der er svært, om det så måske bare er overfor en vildt fremmed.

Tilståelsen overlades i en andens hænder, og så må personen afgøre, hvad der skal ske med denne tilståelse. Det er en lidt skræmmende tanke, men alligevel også tiltrækkende. Mon ikke det kunne gøre de flestes hverdag lidt nemmere, at få lettet hjertet engang imellem.

Jeg vil ikke komme ind på hvordan tilståelserne bruges i bogen, men jeg kan sige, der kommer mange. Jeg er virkelig fan af konceptet, og er der ikke allerede en som Owen, der kan bruge tilståelser på denne måde, så håber jeg, der er en anden, der lader sig inspirere.

Da Owen er kunstner, har malerier en central rolle, hvilket også ses med de smukke illustrationer Danny O’Connor har lavet til bogen. Dem er jeg virkelig faldet for.

Bedømmelse

Endnu en fantastisk bog af Colleen, som blev den tredje bog, jeg har læst af hende. Hun kan virkelig holde sine læsere fanget både af handlingen, men ikke mindst af de store følelser, hun formår at beskrive. Må nok tilstå at jeg absolut er blevet en Colleen Hoover fan.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘Tilstå’

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Colleen Hoover Tilstå

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘Tilstå’

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply