Billeder Kager Kreativt Mad og kager Temafester

Tema fødselsdag – Peter Plys og honningbierne – Bikube kage

Til sådan en tema fødselsdag, skal der også en kage til, som svarer til temaet. Den var lidt af et eksperiment, og jeg var noget nervøs for om den smagte godt.

Som du kan se er udseendet i temaets stil, men hvordan nu med indholdet:

Indhold:
Kage: Christiansfeld Honningkage
Smørcreme: IMBC med citron ekstrakt
Overtræk: Renshaw fondant
Pynt: Wilton fondant

Smagen levede også op til temaet, jeg tror bare jeg på dette tidspunkt og med så kort tid til termin, var blevet godt så træt af honning. Jeg elsker ellers honningkager og glæder mig til at få lavet dem her i december. Så denne sammensætning skal forsøges igen på et tidspunkt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply