Kreativt

Plads til 2 på børneværelset

For snart 1 år siden malede jeg lidt på den kommode, vi har stående på Troldens værelse. Da værelset nu skal til at rumme en mere og jeg med 6 uger til termin, vel egentlig burde komme igang med at vaske babytøj, måtte vi til at tænke kreativt. Værelset er ikke ret stort, men det har indtil nu også kun rummet en kommode, seng og puslebord. Alt legetøjet er på det der tidligere var mit kontor og som nu bliver til legeværelse.

Med en kommode mere til tøj, var der ikke længere plads til puslebordet, så det måtte ud og vi måtte på jagt efter en ny kommode. Jeg ville gerne have noget der mindede om den vi havde i forvejen, så lykken var stor da vi bare 2 km fra vores hjem fandt en brugt Malm Kommode fra Ikea der matcher den vi har i forvejen.

Jeg må nok indrømme at min lille pige, er blevet lidt mere piget efter vi har fået at vide, det er en lillebror der kommer. Hun har egentlig hele tiden været meget pynteglad, men nu er jeg ubevist også begyndt at finde kjolerne frem fremfor bukser.

Derfor blev valget at lillebror overtager Troldens tidligere kommode, da den jo er med Peter Plys og så blev den nye malet til hende.

Nu når hun fylder 2 år lige om lidt, er hun snart ved at være en meget selvbevidst pige. Hun vil meget gerne selv bestemme, hvad tøj hun skal have på og også selv tage det på. Det har jeg taget udgangspunkt i, så kommoden fik den samme lilla farve som hendes dukkeseng, og så har jeg tegnet tøjet på noget tavle folie jeg havde liggende, klippet ud og klistret på skufferne, så det passer med indholdet.

Skulle du få lyst til at lave sådan en kommode selv, så vedhæfter jeg skabeloner til tøjet nederest i indlægget.

Nu havde Trolden lige lært selv at kravle op på puslebordet, hvilket jeg var svært begejstret for, så jeg slipper for at løfte hende nu jeg har bækkenløsning. Jeg har tidligere vist hvordan krokodillen fra bObles, var yderst smart til formålet.

Da der ikke længere var plads til puslebordet på værelset, har vi købt et vægophængt puslebord fra Brio, som har fået plads på badeværelset. Jeg var derfor noget spændt på hvordan det skulle gå. Mine spekulationer blev dog hurtigt gjort til skamme.

Hun fangede det bare med det samme og allerede nu kun 3 dage efter vi rykkede om, beder hun hele tiden om at blive skiftet, fordi hun gerne vil kravle op.

Så mon ikke puslespillet ender med at gå op til sidst. Næste overvejelse er ny seng så begge børn kan være på værelset, men det må vente lidt endnu.

Skabeloner til kommode med tøj silhuetter på.

Billederne er scannet fra et A4 ark, så ønsker du tøjet i samme størrelse som mit, så er det bare med at sørge for billedet fylder et helt ark.

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:45

  Tak søs 🙂 Er også ret godt tilfreds med resultatet 🙂

 • Reply
  Micha
  28. september 2016 at 16:45

  den reol og de silhuetter ser bare mega fede ud!

Leave a Reply