Livsstil

P20 solcreme – Husk solcreme, solhat og skygge

P20 solcreme

 P20 solcreme – Husk solcreme, solhat og skygge

I samarbejde med P20 solcreme har jeg været ude og bevæge kroppen, med fokus på hvordan vi passer på vores hud, når træningen foregår udendørs.

P20 solcreme – Jeg har modtaget produkter til afprøvning.

 

P20 solcreme

I sidste uge var jeg så heldig at være inviteret til trænings event med P20 og Sofie Bennetzen sammen med andre bloggere fra Odense. Jeg er blevet rigtig glad for min træning, hvilket du kan læse meget mere om her: Livsstilsændring -blah blah blah. Jeg var derfor hurtig til at sige ja, da jeg gerne ville høre mere. Samtidig ville jeg gerne have en bedre viden om, hvordan jeg skåner min og familiens hud for solens stråler her i sommerperioden.

 

P20 solcreme

Træningsevent

Vi startede med at høre lidt om P20’s nye spray “New Continuous Spray”, som kan sprayes på fra alle vinkler. På den måde kan du spraye ryggen også selvom det betyder, at solcremen skal vendes på hovedet.

At det er en spray istedet for en pumpe, er helt klart en fordel herhjemme. Børnene vil gerne have det der solcreme hurtigt overstået og gider ikke vente på, at der kommer de rette mængder på. Sprayen gør det muligt at give en jævn fordeling ved blot at trykke ned på sprayen.

P20 begyndte vi først at bruge herhjemme sidste år, selvom jeg egentlig havde hørt om dem lang tid før.

Grunden til vi er så glade for at bruge den i forvejen, er at det er en olie, som ikke fedter. Der skal ikke først ventes længe på at cremen er tørren ind før man kan få tøj på. Det er en klar fordel, når det skal gå stærkt med at få børnene i tøjet. Vi bruger derfor allesammen P20 herhjemme.

P20 solcreme – sådan virker det

Noget der var ny viden for mig, var at 95 % af solens stråler er UVA-stråler. Jeg har kun kigget på solfaktoren, når jeg har valgt spray og egentlig ikke tænkt så meget over den del. P20 solcreme giver hele 98 % beskyttelse mod UVA-stråler og så udvider filtrene i olien sig, når man går ud og bader. På overskyede dage trænger helt op til 80% af solens skadelige UV stråler igennem, så det er altså vigtigt vi også husker solcremen de dage.

P20 solcreme

P20 har faktisk udviklet en app, som hedder P20 sun planner, som kan hjælpe med at sørge for at du er godt beskyttet. Man taster sine personlige data ind og så bruger du app’en når du skal ud i solen. Her taster du hvor længe du forventer at skulle være ude. Så kan app’en via gps lokalisere hvor du er. Ud fra din lokation hjælper app’en dig med hvor høj solfaktor, du skal have på og hvornår det er bedst du opholder dig i skyggen.

P20 solcreme

Bagefter viste Sofie Bennetzen os nogen gode træningsøvelser, som man hurtigt og nemt kan lave når man alligevel er ude og som ikke kræver en masse udstyr. Til sidst sluttede vi af med at spise lidt lækker mad fra AC Deli i Odense. Super lækre salater og juicer, så de skal da også lige have en anbefaling med på vejen.

P20 solcreme

Jeg skriver meget mere om træning, mit liv og generelt om livsstil lige her: Livsstil

Træningshilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply