Opskrifter

Hvid chokoladeganache

Hvid chokoladeganache

Skal du have hvid chokolade i din kage, så smager denne hvid chokoladeganache skønt.

Hvid chokolade ganache – Det er vist første gang det er lykkedes mig at lave en ganache uden at den skiller, så nu må vi se om det bare var en engangs forestilling. Jeg håber dog jeg har fået taget på det, så det bare lykkes fremadrettet. Jeg skal også lige have prøvet at lave det med mælke chokolade og mørk chokolade.

Opskrift

Passer med en portion til en kage med ca 25 cm i diameter
 
½ liter piskefløde
150 g hvid chokolade
Hak chokoladen i mindre stykker og kom i en skål.
Varm fløden i en gryde, mens der røres undervejs så den ikke brænder på. Må ikke koge (ca. 80 grader varm)
Hæld fløden over chokoladen og lad den stå i 5 minutter.
Rør roligt rundt til den minder om en tynd chokoladesovs.
Tag husblas og læg det helt ned til overfladen og op af kanterne på skålen, så der ikke dannes kondens.  
 
Dæk hele skålen med film og stil på køl i mindst 8 timer.

Pisk derefter ganachen til den får en tyk konsistens, der kan smøres på kagebunden. Det er vigtigt ikke at piske med for høj hastighed eller for længe, da den kan ende med at blive grynet.

 

Jeg har samlet lidt lækre mousser her: #Mousse og fyld

Du kan finde flere opskrifter lige her: #Kage/Dessert

Mange kage hilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply