Kreativ gave Kreativt

4 hjemmelavede gaver der bringer glæde – 1. advent

Hjemmelavede gaver

Her finder du 4 skønne gaver, som vil sprede glæde

Velkommen til min adventskalender.

For mig handler julen om at sprede glæde og derfor vil jeg gerne dele lidt glæde ud til dig.

Det bliver i form af nemme måder at forkæle dig selv og dine omgivelser på, samtidig med at du finder julestemningen frem.

Det her kan du forvente af min adventskalender:

  • 1. søndag i advent – I dag har vi fokus på gaver du nemt kan lave, som forkæler og giver velvære.
  • 2. søndag i advent – Julebag – gør det nemt og overskueligt, så du får en hyggelig december.
  • 3. søndag i advent – Et sundere indslag til julemenuen – planlægning og en god start på gode vaner.
  • 4. søndag i advent – Jeg ser fremad og giver idéer til lækkerier til nytårsaften, som vil imponere i både smag og udseende.

Jeg håber I kan lide min adventskalender – har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive.

Rigtig glædelig jul.

Bianca / HomebyBianca.dk

Adventsgaver, vært-/værtindegave, forkælelsesgaver og mange andre gode undskyldninger for at give en gave i denne skønne juletid

Hvem vil ikke gerne forkæle veninden, vennen, forældrene eller andre skønne mennesker i denne søde juletid?

Især i år hvor vi er dikteret mindre kontakt til andre, er det vigtigt at huske på dem, som vi holder af. Hvis dem du tænker på dem med en fin gave, som de kan nyde uden at skulle tænke på restriktioner.

For 3 år siden havde jeg lavet en helt særlig advents kalender til nogle skønne kvinder, som jeg syntes trængte til lidt ekstra forkælelse. De kan bestemt godt tåle at blive vist igen og derfor får du her 4 skønne hjemmelavede gaver, som du med garanti kan lave, selvom du ikke er super kreativ.

Gaver der forkæler

Det vigtige for mig var, at gaverne gav glæde der kunne strækkes lidt. Det var mødre til små børn, som godt kunne bruge lidt ekstra fokus, når børnene var puttet.

Derfor var det gaver, der skulle være nemme at bruge og give forkælelse over lidt længere tid eller lige når der var brug for det.

Gaver fra hjertet og lidt fra køkkenskabet

Da jeg jo bruger en del tid i mit køkken blev det til gaver med indhold fra køkkenskabene. Det er ting du enten allerede har hjemme eller som du kan købe i de fleste supermarkeder.

Jeg kan ikke lade være og der kom derfor mit helt eget kreative touch på de hjemmelavede gaver, men det er helt op til dig, hvor meget du vil gøre ud af det.

Nu er vi jo nået 1. søndag i advent, så det er lidt for sent at lave en adventskalender, men du kan sagtens pakke gaverne til en lille vært-/værtinde gave, når du skal ud og besøge søde mennesker i december.

Eller måske du kender en som skal have lidt ekstra at forsøde sine aftener med, nu hvor vi har ramt de mørke måneder.

For mig er der altid en god grund til at give en gave. Jeg elsker at glæde andre. At vi har ramt december giver bare en endnu bedre undskyldning for at sprede glæde.

De 4 hjemmelavede gaver

Varm kakao med pebermynte

For at blive i den friske duft af jul, har jeg lavet en kakaoblanding med pebermynte. Den er lavet med fine lag, så flasken kan stå og pynte, men når den skal bruges skal den lige rystes, så den får den rigtige konsistens og smag.

Dertil selvfølgelig en lille pebermyntestang, hvis du vil pynte flasken lidt og oplagt er det med lidt mini skumfiduser

Varm kakao med pebermynte
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Du finder opskriften her: Varm kakao med pebermynte– hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du en fin e-bog med alle opskrifterne i sammen med printbare labels. Så er det nemt for dig, der ikke har overskuddet til at lave dine egne.

Linket er udløbet. E-bogen var en gave til mine nyhedsbrevsmodtagere, som en del af min adventskalender ved tilmelding til nyhedsbrev – denne er udløbet. Kig forbi og se hvad jeg finder på en anden gang.

Pebermynte bodyscrub.

En skøn bodyscrub, der også har fået en skøn juletone af pebermynte. Scrub’en giver en blød hud og så emmer den af velvære på den bæredygtige måde. Hvem vil ikke gerne nyde en dejligt varmt bad og vide at alt er lavet af fornuftige ingredienser uden tilsætningsstoffer?!

Denne scrub er lavet kun med spiselige ingredienser, så der sker heller ikke noget ved at forkæle familiens yngste medlemmer.

Pebermynte bodyscrub
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Du finder opskriften her: Pebermynte bodyscrub – hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du en fin e-bog med alle opskrifterne i sammen med printbare labels. Så er det nemt for dig, der ikke har overskuddet til at lave dine egne.

Linket er udløbet. E-bogen var en gave til mine nyhedsbrevsmodtagere, som en del af min adventskalender ved tilmelding til nyhedsbrev – denne er udløbet. Kig forbi og se hvad jeg finder på en anden gang.

Fodbadesalt med pebermynte

Denne skønne fodbadesalt har fået tilføjet lidt pebermynte ekstrakt og lidt pebermyntete for at give lidt ekstra friskhed og en skøn duft, der minder om jul. Du kan bruge lige den grove salt du vil, men jeg kunne ikke lade være og tilføjede for farvens skyld lidt lyserødt salt.

Fodbadesalt med pebemynte
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Du finder opskriften her: Fodbadesalt med pebermynte – hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du en fin e-bog med alle opskrifterne i sammen med printbare labels. Så er det nemt for dig, der ikke har overskuddet til at lave dine egne.

Linket er udløbet. E-bogen var en gave til mine nyhedsbrevsmodtagere, som en del af min adventskalender ved tilmelding til nyhedsbrev – denne er udløbet. Kig forbi og se hvad jeg finder på en anden gang.

Brownie i en kop

Hvem kan ikke bruge en hurtig kop kage, en dag under tæppet på sofaen?! Denne gave var vist min mest populære og den bliver fundet frem igen og igen.

Der skal bare tilsættes lidt olie og vand til blandingen – røre, røre, røre – og så en tur i mikoovnen. Så bliver det altså ikke nemmere.

Brownie i en kop
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Jeg har skrevet opskriften på koppen og den er også at finde her: Brownie i en kop – hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du en fin e-bog med alle opskrifterne i sammen med printbare labels. Så er det nemt for dig, der ikke har overskuddet til at lave dine egne.

Linket er udløbet. E-bogen var en gave til mine nyhedsbrevsmodtagere, som en del af min adventskalender ved tilmelding til nyhedsbrev – denne er udløbet. Kig forbi og se hvad jeg finder på en anden gang.

E-bog til dig – det må gerne være nemt – og en ekstra bonus

For at gøre det nemt for dig, har jeg lavet en lille e-bog med tjekliste, opskrifter og printbare mærkater. Så kan du nemt komme igang.

Du henter din e-bog ved at tilmelde dig mig nyhedsbrev her:

Gaver e-bog nyhedsbrev

Linket er udløbet. E-bogen var en gave til mine nyhedsbrevsmodtagere, som en del af min adventskalender ved tilmelding til nyhedsbrev – denne er udløbet. Kig forbi og se hvad jeg finder på en anden gang.

En ekstra bonus til dig der tilmelder dig nyhedsbrevet

Ud over de 4 julede gaver, som du finder i ovenstående, får du også opskrifterne med printbare labels til mine bonuspakke, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Bonuspakken består af 3 skønne bonus opskrifter:

  • Afslappende fodbad med lavendel
  • Make-up fjerner
  • Body scrub med mynte

Så er der ingen undskyldning for ikke at få lidt ekstra velvære ind i hverdagen.

Forkælelse for krop og sjæl
Foto: Bianca – HomebyBianca.dk

Vil du gerne se flere kreative gaver, så finder du dem lige her: Kreativ gave

Husk at se med næste søndag, hvor jeg har planlagt mere forkælelse til dig.

Rigtig god 1. søndag i advent og god fornøjelse med at sprede glæde til dem du har kær.

Signatur

Jul hos Bloggers by Heart bloggere

Mit indlæg her med inspiration til skønne hjemmelavede gaver, er en del af juleserien hos Bloggers by Heart’s bloggere. Kig forbi @bloggersbyheart og find skøn inspiration til din jul.

Jeg glæder mig til at se, hvad de andre skønne bloggere har fundet på.

Du kan finde meget mere juleinspiration hos:

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply