Græskarpandekager

Græskarpandekager – brug indmaden fra dit halloween græskar

Græskarpandekager – brug indmaden fra dit halloween græskar

Når nu du har lavet et fint halloween græskar, så gem indmaden og brug den som fyld i de her lækre græskarpandekager.

 

Græskarpandekager – Efter datteren og jeg havde lavet halloween græskar fik vi af græskarkødet lavet en super lækker græskargryde med ris – se opskriften lige her.

GræskarpandekagerResten af græskarkødet blev brugt til græskarpandekager. De er perfekte til madpandekager og smager rigtig godt. Idéen er fra de klassiske bananpandekager lavet på æg og fiberhusk. Jeg havde dog ikke mere fiberhusk i huset, men til gengæld havde jeg havregryn og en rest revet ost.

Opskrift – græskarpandekager

Ca. 20 pandekager

900 g græskarkød
3 dl havregryn
8 æg
120 g revet ost
2 tsk. tørret rosmarin
Salt og peber

Start med at blend græskarkødet med en stavblender, så det har en ens masse. Massen bliver meget fugtig.

Tilsæt havregryn, æg, revet ost og krydderier.

Rør det hele godt sammen og varm en pande godt op.

Kom lidt olie på panden og fordel lidt af pandekagemassen i små klatter. Sørg for at klatterne kan være på paletkniven når du vender dem.

Sørg for at klatterne er varmet godt igennem inden du vender dem. Der skal være en del varme på panden for at klatterne får nok varme. Det tager et par gange at finde det rigtige tidspunkt at vende dem.

 

 

Er du på udkig efter flere pandekage og vaffelopskrifter, så finder du dem her: #Pandekager og Vafler

Rigtig god fornøjelse.

Mange bagehilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Græskarpandekager