Menuen blev derfor rullesteg med persille, kartofler, broccoli og whiskey sauce. Min veninde havde nemlig taget lidt whiskey med, så jeg endelig kunne få prøvet opskriften jeg har fået af min mor af.
Det var super lækker mad og rigtig hyggeligt.
Whiskey sauce:
2-3 personer
1 dl Kraft barbercuesouce
2½ dl piskefløde
½ tsk. karry
½ tsk. paprika
¼ tsk. peber
1 tsk. tørret rosmarin el frisk hakket ca. 1 spsk.
Lidt okse el kalvebouillion ½ terning
1-2 spsk whisky
Kan jævnes med lidt maizena.
Kom barbercuesaucen i en gryde sammen med fløde og bouillon og bring det i kog.
Opløs de tørre ingridiencer i lidt vand og rør dem i. Lad det småkoge 2-5 min og kom så whiskyen i. Smag til og jævn evt lidt.
Desserten stod vores venner for. Så de fik efter middagen køkkenet for sig selv og se hvad de fik frembragt:
Bananasplit med regnbue is. Skøn dessert!
Så alt i alt en rigtig hyggelig aften på trods af dumme smerter.
No Comments
LaTascha
4. april 2016 at 14:54Altså whiskeysauce er jo altid godt, men den der bananasplit er da noget nær det lækreste jeg længe har set. Typisk, nu skal jeg gå rundt og have lyst til sådan en i et par uger, før jeg får taget mig sammen til at købe ind til en og få det overstået:-)
Bianca
4. april 2016 at 14:54Velbekomme 😀 Er glad for den smager.
heidi
4. april 2016 at 14:54Tak for opskriften på whiskysaucen – jeg lavede den i torsdags (og spiste resten i dag), og den er super god 🙂