Kreativt

Fastelavnsfødselsdag – familien skelet – DIY

I påsken blev vi inviteret til fødselsdag med fastelavnstema. Med alt for meget tid på sofaen endte jeg med at surfe efter idéer og mine øjne faldt på denne blog. Her måtte kunsten kunne gøres efter uden alt for meget besvær.

Som så ofte før måtte manden med på råd, han skulle trods alt også iføre sig et outfit, og han var klar. Så derfor kunne vi til fødselsdagen præsentere familien skelet med alle medlemmerne repræsenteret:

Manden min elsker burger, så der måtte være en burger i maven. Prinsesse Pilfinger ville ikke stå stille, så det er ikke så nemt at se, men hun har altså pomfritter, cupcake og karamel i maven. Sidst men ikke mindst har mor her vist slugt en baby.

Det var super sjovt at lave og krævede heldigvis ikke så meget. Manden min var også rigtig god til at hjælpe til, så jeg kunne tage det i mit helt eget tempo.

Det er faktisk ikke så dyrt at fremstille, så det er en billig nem løsning, hvis andre skulle få lyst til at gøre den efter. Amilias tøj er købt i H&M for ialt 80 kr. Vores bukser er nogle der er ofret til formålet og bluserne er ligeledes købt i H&M til 80 kr stk. Derudover er der købt hvid stofmaling og jeg havde pensler og bagepapir hjemme.

Selve knoglerne har jeg tegnet i frihånd på et par stykker bagepapir ud fra billederne på ovennævnte blog. Det havde dog været nemmere med noget andet end bagepapir, da det var ekstremt levende, men det var det vi havde hjemme.

Babyskelet, burger og diverse til Prinsesse Pilfinger er fundet ved at søge på google, printet og tegnet direkte på bagepapir.

Derefter har jeg skåret det hele ud.

Derefter er der duppet hvid stofmaling på med en engangssvamp.

Så har jeg malet det hele op med en pensel.

Til sidst nåede vi at stryge det, men ikke at vaske det, hvilket så var meget godt, for desværre er meget af malingen forsvundet i vasken, så det ville have været super ærgerligt. Jeg tænker dog at male Prinsesse Pilfingers kostume op igen og se om det så kan holde lidt mere farve, da det så kan bruges igen, hvis der skulle blive behov for det.

Min bluse overvejer jeg faktisk at bruge resten af graviditeten, men nu må jeg se hvad jeg ender med. Det kunne da være lidt sjov.

Vil du gerne se flere fine fastelavnsbagerier og fastelavnshygge med børnene, så har jeg samlet det hele her: #fastelavn

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Bianca
  4. april 2016 at 14:54

  Tak 🙂 Ja nu skal jeg så se om jeg kan få den til at se ordentlig ud efter den er vasket. Temmelig øv tøjet blev så bleget når vi fulgte vejledningen.

 • Reply
  Agnethe Vinther Thorsen
  4. april 2016 at 14:54

  Det er super godt fundet på 😀 Så fed effekt og sejt at manden også var med på den 😀

 • Reply
  Camilla
  4. april 2016 at 14:54

  Hvor er I søde :o) sikke en god idé!

 • Reply
  Pia (KreativePips)
  4. april 2016 at 14:54

  Sikke en god ide med babyen på kostumet – overvejede selv under min sidste graviditet nogle af de der bluser med tekst som "Baby under construction" osv, så kan godt forstå du vil bruge blusen 🙂 Kh Pia

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:46

  Tak 🙂 Ja det er nu rart at han som regel er med på idéerne 🙂

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:46

  Tak søs 🙂 Er nu sjovest når man får lov at gå linen ud 🙂

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:46

  Tak 🙂 Selvom idéen er tyv lånt, så er jeg ret godt tilfreds med resultatet 🙂

 • Reply
  Micha
  28. september 2016 at 16:46

  synes altså at i er seje!

Leave a Reply