Kreativt Temafester

Alice i Eventyrland – temafødselsdag

Alice i Eventyrland – temafødselsdag for børnene. Sådan valgte vi at temafesten skulle se ud.

Da børnene for 2 år siden blev 1 og 3 år havde Storesøster en periode, hvor hun rigtig gerne ville se Disneyfilmen Alice i Eventyrland. Hun var meget fascineret af det spændende univers Alice forvilder sig ind i.

Der er dog rigtig mange elementer i den film. Så da jeg skulle vælge pynt til temafesten, var jeg nødt til at begrænse mig.

Jeg forsøgte at tage udgangspunkt i nogle delelementer og få dem i fokus. Alligevel endte vi ud med rigtig mange små detaljer. Vi havde endda lavet en stor hat af en papkasse, som skulle være en del af det. Den kom aldrig frem da først gæsterne dukkede op.

Du kan læse meget mere om festen og hvilket fokus jeg endte med at vælge til oppyntningen lige her: #Alice i Eventyrland

Der er så mange fede delelementer i filmen og jeg kunne sagtens holde en temafest med Alice i Eventyrland igen, med fokus på helt andre elementer.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply