Boganmeldelse Livsstil

5 minutter i jul af Disney – læs anmeldelsen her

5 minutter i jul

Vi har læst og anmeldt bogen ‘5 minutter i jul’ af Disney

‘5 minutter i jul’ er modtaget til anmeldelse

5 minutter i jul

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘5 minutter i jul’ her

Fakta om bogen:

 • Forfatter: Disney
 • Titel: 5 minutter i jul
 • Udgivelsesdato: 15. oktober 2019
 • Forlag: Forlaget Carlsen
 • Målgruppe: Fra 4 år

Fra bogens bagside

12 korte julehistorier – perfekt til godnatlæsning

Kom i julestemning med Mickey Mouse, WALL-E, Peter Pan, Alice i Eventyrland, Peter Plys, Snehvide, de 101 dalmantinere, Tonereose, Pinocchio, Lady og Vagabonden og karaktererne fra Monsters Inc. og Biler i denne højtlæsningsbog, der er fyldt med historier og skønne illustrationer fra Disneys magiske univers.

5 minutter i jul

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘5 minutter i jul’ her

Boganmeldelse – 5 minutter i jul

Hvilket barn er ikke spændt på julen og når det samtidig bliver kombineret i selskab med Disney, må det bestemt være en bestseller.

Herhjemme har vi lillebror på 5 år, som ofte godt kan føle sig en smule overset, når der skal læses lektier med storesøster på 7 år. Hun går i 1. klasse, så der skal lidt ro omkring, mens der øves ord og sætninger.

Det betyder at lillebror faktisk godt kan se det spændende i det der læsning, men samtidig også synes det kan virkelig lidt kedeligt, når nu storesøster igen skal læse lektier.

Derfor var jeg spændt på om vi kunne holde hans koncentration, da bogen ‘5 minutter i jul’ kom ind ad døren.

Han fik selv lov at åbne pakken og der var ingen tvivl om at det her altså var hans bog. Han kunne tydeligt genkende alle figurerne og ville meget gerne læse i den nye bog.

De små hyggelige og flot tegnede fortællinger tager dig med ind i det univers, som vi kender fra filmene. Hertil er tilføjet et julet tvist og en skøn fortælling om, hvordan julen fejres i de forskellige universer, som vi besøger sammen med Disney figurerne.

Bogen illustrationer gør det nemt for barnet at følge med og lillebror fortæller også gerne selv sin egen udgave af historien ud fra billederne.

At billederne samtidig inspirer til glæden ved julen, gør det til en spændende opgave at få læst hvordan det det jul kan fejres.

Historierne er korte og overskuelige at læse og passer perfekt til godnatlæsning eller som en lille pause efter det travle børnehaveliv.

5 minutter i jul

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘5 minutter i jul’ her

Bedømmelse

Bogen rammer virkelig plet til vores 5-årige. Det er fortællinger i en overskuelig længde, som samtidig vækker nysgerrigheden.

Som 5 årig har vores søn virkelig fanget hvad det der jul går ud på, så at Disney tager fat i den højtid passer perfekt. Det gør det nemmere at få fanget opmærksomheden hos barnet og samtidig bliver juleglæden vækket endnu mere.

Jeg kan anbefale bogen til alle med børn i børnehave alderen og opefter. Den er oplagt til en god hyggestund. Om det så er en eftermiddag på sofaen under tæpperne eller lige før sengetid kommer ud på et. Der er lagt op til kvalitets tid.

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink): Køb ‘5 minutter i jul’ her

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Vil du se flere af mine boganmeldelser, så har jeg samlet dem allesammen lige her: Boganmeldelse

Jeg har samlet boganmeldelserne om børnebøger lige her: #Børnebøger

Signatur

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

5 minutter i jul

Køb bogen hos Saxo.com her (reklamelink)
Køb ‘5 minutter i jul’ her

5 minutter i jul

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Agnethe
  7. december 2019 at 22:31

  Vi har lånt den på biblioteket og den fungere rigtig godt som godnat-læsning herhjemme og jeg ELSKER fortællingerne – de er så søde og hjerte-varme… Rigtige julefortællinger!

Leave a Reply