Kreativt Temafester

Tema fødselsdag – Når Peter Plys sætter honningbierne i sving

Selvom der er et par dage endnu til at Trolden fylder 2 år, har vi allerede fejret hende lidt. I år blev søster og jeg nemlig enige om at slå os sammen, da min nevø fyldte 1 år i søndags. Temaet blev besluttet og så var det med at gå i sving.

Sidste år væltede teltet lige inden gæsterne kom, så i år havde vi sørget for et telt, der var sat godt fast, så det ikke lettede i vinden.

Pynten var lavet med temaet honningbier, da Peter Plys jo havde vist sig sidste år, så i år var det honningbiernes tur til at vise hvad de kunne.

Det blev derfor til gule og sorte pom pom’er i loftet, hjemmelavede bivokslys på bordene med små papirsbier på. Sammen med dem honningkrukkerne, som er genbrug fra sidste års fest, her pyntet fint med silkepapirsblomster og bier. Selv bestikket blev fint pakket ind med i de rette farver.

Frokost buffeten var rykket indenfor, da vi med 3 familier samlet skulle være en del i teltet.

Det blev til hjemmebagt flute med pastasalat, hertil frikadeller med 2 forskellig slags krydderi, hamburgerryg og kyllingelår. Her var der selvfølgelig også tilføjet lidt detaljer med honning.

Honning dressing

Citron og honning lemonade. 

Honningglaseret hamburgerryg.

Honningmarineret kylling.

Honningristede nødder (som jeg glemte at tage billede af i skålen, så I får dem her på tallerknen.)

Min søster havde kreeret nyt tøj til Trolden, så i bedste temastil, blev det til dette søde outfit. Det blev ikke lige det bedste ansigtsudtryk. Trolden havde lige snuppet et eller andet mundgodt på vejen. Samtidig elsker hun huer, så moster havde da også lige hæklet en fin lille bi-hue til hende. Bukserne har Peter Plys stof bagpå, så det var bare det fineste sæt.

Honningkrukken på blusen er min søster blevet inspireret af invitationen, der blev sendt ud. Her løftes låget og så kommer følger invitations teksten med ud.

Dagen blev selvfølgelig sluttet af med kage:

Som altid kommer der skabeloner og beskrivelser af pynten i senere indlæg. Mon ikke jeg også kan finde lidt opskrifter til maden også. 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Micha
  4. april 2016 at 14:54

  Det hele det var bare så super fint og gennemført… Godt jeg allerede har besluttet ikke at forsøge at følge med dig, det kan jeg da slet ikke 🙂

  Tak for en skøn fødselsdag for vores skønne børn 🙂

 • Reply
  Bianca
  4. april 2016 at 14:54

  Ja det var godt jeg havde et sted at arbejde. Tror da jeg havde måtte droppe det hele hvis ikke det var lykkes. Puha.

 • Reply
  Agnethe Vinther Thorsen
  4. april 2016 at 14:54

  Ahh hvor er det bare super fint og gennemført 😀 Ser ud til i har haft en fantastisk dag med masser af lækkerier og i absolut hyggelige rammer! Godt at køkkenet nåede at blive færdig 😉

 • Reply
  Anne
  4. april 2016 at 14:54

  Det er så flot og SÅ gennemført 🙂

 • Reply
  Lene's kage-design
  4. april 2016 at 14:54

  Så flot et tema. tillykke til dem begge 🙂

 • Reply
  Aslaug/Strikkefåret
  4. april 2016 at 14:54

  Det er da et gennemført honningbi tema 🙂 ja tak til opskrifter – altid dejligt med lidt inspiration 🙂

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:44

  Tak 🙂

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:44

  Tusind tak 🙂

 • Reply
  Bianca
  28. september 2016 at 16:44

  Det kan du tro der kommer på bloggen. Det kræver dog lige lidt opsætning af billeder, så håber at få dem på snarest, men kan godt mærke kroppen ikke helt vil være med.

Leave a Reply