Billeder Kager Kreativt Temafester

Minnie og Mickey Mouse – kager, frugt og boller

Minnie og Mickey Mouse – kager, frugt og boller.

Når vi holder fødselsdag hjemme hos os skal der også kage på bordet og selvfølgelig i tråd med temaet for festen. Da jeg havde valgt et simpelt design for bordpynten, ville jeg gerne holde kagerne i samme stil.

Du kan læse mere om vores valg af temafest lige her: Minnie og Mickey Mouse – temafest og du kan se mere fra vores forskellige temafester lige her: Temafest

Jeg startede oprindeligt min blog op som kageblog, hvilket vist også afspejler sig i kagerne til børnene. Efterhånden som tiden til at lave en masse store kager ikke har været der, er det gerne til børnenes fødselsdage at jeg slår mig løs.

De to Minnie og Mickey Mouse kager består af følgende:
Bunde – drømmekage og chokoladekage
Fyld – Jordbærmousse og chokolademousse
Smørcreme – IMBC
Overtræk og pynt – Renshaw fondant

De små cupcakes er lavet af chokoladekage med IMBC på toppen og ørerne er mini Oreos, som er del på midten. Sløjfen er lavet i fondant.

Min mand havde lovet at stå for frugten og også her kom der ører med. Jeg synes det blev så fint med Mickey vandmelonen og børnene nødt at kunne spise lidt andet en den tunge kage. 

En anden lille sjov detalje var at vi havde givet bollerne ører. Det kan man selvfølgelig også bruge hvis der skal holdes en bamsefest eller andet i den stil.

Lav dine egne Minnie og Mickey Mouse invitationer: 

Lav dine egne Minnie og Mickey ører til gæsterne: 

Lav dine egne Minnie og Mickey handske servietholdere til bestik og servietter:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply