Kreativt Perlemønstre

Hama bogstavklodser

Denne weekend har været en weekend hvor Storesøster og jeg har hygget os med lidt kreative sysler. Jeg tror hun bliver lidt inspireret af, at jeg er i fuld gang med pynten til dette års temafødselsdag for hende og lillebror. Meget mere om det i et senere indlæg.

Der er derfor blevet klippe klistret og idag var det så perlerne hun gerne ville have frem. Jeg var straks klar på, at nu skulle vi da lave perleplader, men det mistede hun hurtigt interessen for. Så mens hun fik lavet sig et fint perlearmbånd gik jeg igang med at forsøge mig med et mønster til bogstavklodser.
Idéen til bogstavklodser kommer fordi begge børn har navne, der er stavet på en speciel måde. Det er derfor ikke lige til at få de der navne ting, som børn så gerne vil have. Tro mig, jeg har selv været den der har manglet sit navn på alle tingene, da jeg var barn, så jeg kender alt til det.
Efter at have fundet frem til den rigtige kombination, har jeg hentet programmet Easybeadpatterns og fået lavet en skabelon for begge børnenes forbogstaver. Så må jeg se hvornår resten bliver lavet.
Skabelonerne til A og Z får I her, så kommer resten efterhånden, som jeg får dem produceret.
Er du på instagram, har jeg samlet en del af mine kreative påfund under @homebybianca_diy. Tag mig meget gerne, hvis du finder inspiration i nogle af mine ting.

 

 

 

Vejledning: 
Der skal laves 2 af hver side.
Når pladerne er strøget og ligges de i pres, da de ellers gerne vil bue opad.
Herefter skal de samles: De to øverste er til at lave siderne rundt og den nederste er til top og bund.

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anne
  4. maj 2017 at 8:40

  Hej
  Hvor mange perler går der på en enkelt klods 🙂 ?
  Venlig hilsen
  Anne

 • Reply
  Inspiration | Home Where The Heart Is
  14. september 2020 at 23:35

  […] fra Hama perler bogstaver og det er fantastisk ide, til pigernes værelse, med deres navn på, denne første klodser er […]

 • Reply
  helene
  16. december 2022 at 9:23

  Hej. De er så fine, dine kasser, og jeg har tidligere lavet en. Men hvordan kan jeg finde/downloade/købe en opskrift? Jeg kan ikke finde et link til det. Dbh Helene

Leave a Reply