Kreative højtider Kreativt

Græskar lyskæde – DIY

Datteren på 4 år synes det er lidt spændende med det der græskar dag. Ikke fordi vi egentlig fejrer Halloween herhjemme, men det er da hyggeligt med græskar lygter og lidt Halloween pynt.

Derfor har hun også fået lov til at lave lidt Halloween pynt, som vi kan nyde indendørs, da græskar lygten først bliver tændt så sent, at hun ikke rigtigt får glæde af det.
Vi har derfor lavet en fin græskar lyskæde, som nu hænger fint og pynter over vores spisebord.
Den var super nem at lave selv. Alt du skal bruge er balloner, orange bomuldsgarn, tapetklister, sort filt og en lyskæde (som du kan købe i Ikea til bare 19 kr. til batterier)
Lyskæden er lavet af datteren og hendes far med mig som vejleder, da jeg desværre har været ramt af kold lungebetændelse. Jeg er derfor rigtig stolt af deres arbejde og datteren har hygget sig rigtig meget med projektet.
DIY:
Lav tapet klisteret klar. Det må gerne være lidt flydende, så det nemt kan fordeles rundt om ballonerne.
Pust ballonerne op til den ønskede størrelse og det ønskede antal. Vi skulle bruge 12 stk. da det var en lyskæde med 12 pærer vi havde købt.
Dyp ballonen i tapetklister og sno garnet rundt om ballonen. Tilføj mere tapetklister til garn og ballon, hvis det bliver for tørt.
Når alle ballonerne har fået garn klippes øjne, næse og munde ud i sort filt. Kom ansigterne på det våde garn. Kom lidt mere tapetklister på garnet hvis det er blevet for tørt, så du er sikker på ansigtet sidder ordentligt fast.
Lad ballonerne tørre.
Når ballonerne er tørre efter et par dage stikkes der hul på ballonen, så den kan hives ud af garnbolden og garnboldene sættes på lyskæden.

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply