Go Back
Pandekagekage med appelsincurd

En nem og lækker dessert til alle der elsker pandekager. Appelsincurden giver et dejligt syrligt twist til den søde kage.

Ingredienser
  • 200 g sukker
  • 400 g mel
  • 8 æg
  • 100 g smør
  • 1 l mælk
  • 1 spsk revet skal fra øko appelsin
  • 2 tsk vaniljesukker
Fyld:
  • 3,5 dl piskefløde
  • 2 dl appelsincurd find link til opskriften i blogindlægget
Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienserne i en skål og pisk dem sammen til en ensartet masse.

  2. Lad dejen stå og hvile i køleskabet i ca. ½ time.

  3. Tag dejen ud og doser dejen på en varm pande og bag pandekagerne til de slipper panden og får en fin gylden kulør.

  4. Lad dem køle af inden du samler kagen med appelsincurd.

  5. Fyld: Pisk fløden stiv og vend forsigtigt appelsincurd i.

  6. Tag et fad og start med en pandekage, som du kommer ca. 1 spsk fyld på og derefter en pandekage.

  7. Fortsæt til du løber tør for pandekager.

  8. Jeg har toppet kagen med lidt fyld og pyntet med revet appelsinskal og krymmel.

Opskriftsnoter

Opskriften på Orangecurd med lime findes her: Appelsincurd med lime