Nem og lækker tærte med skøn mandelcreme, der giver det perfekte modspil til syren fra rabarberne.
Kom den kolde smør i en skål sammen med flormelis, hvedemel og vaniljesukker.
Smuldr det hele sammen, men uden at varme smørret for meget op.
Tilføj ægget og saml hurtigt dejen.
Form dejen til en flad cirkel og kom den på køl i ca. 15 minutter
Rul dejen ud og kom den i tærteformen og skær kanterne af.
Blindbag tærtebunden i 15 minutter ved 180 grader varmluft.
Tag bagepapiret med bønner eller ris til blindbagningen af.
Kom hakket mørk chokolade direkte på tærtebunden og brug en dejskraber til at fordelen chokoladen mens den smelter på den varme bund.
Kom alle ingredienserne i en skål og rør det sammen.
Fordel ovenpå tærtebunden.
Skær dine rabarber ud i passende stykker.
Du bestemmer selv om det skal være et mønster eller de bare skal fordeles med løs hånd ovenpå.
Bag tærten ved 175 g varmluft i ca. 25 minutter.