Go Back Email Link
Fyldt kyllingefilet i ovn med bacon og ost

En nem og enkel ret, som du kan variere i smag. Her har jeg brugt smøreost, men du kan finde idéer til andet fyld længere oppe på siden.

Ret: aftensmad
Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 2 store kyllingefileter (eller 4 små)
  • 100 g pikant smøreost (eller anden smøreost)
  • 1 pk bacon i skiver
Sådan gør du
  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

  2. Skær et snit ind i kyllingefileterne, sådan at du får en lomme ligesom ved et pitabrød.

    Kyllingefilet i ovn
  3. Tag halvdelen af smøreosten og pres det godt ind i den lomme på hver af kyllingefileterne.

    Kyllingefilet i ovn
  4. Kom herefter baconstrimler rundt om hver kyllingefilet.

    Kyllingefilet i ovn
  5. Strimlerne fordels, så osten lukkes inde i kyllingefileterne.

    Kyllingefilet i ovn
  6. Kom kyllingefileterne i et fad.

    Kyllingefilet i ovn
  7. Steg kyllingefileterne i 35-45 minutter afhængig af størrelsen på kødet.

    Kyllingefileterne er færdige når de har en kernetemperatur på 75 grader.

    Kyllingefilet i ovn med bacon og ost