Go Back Email Link
Knækbrød med surdej

Brug dine rester fra fordringen af din surdej til lækre knækbrød.

Du kan bruge lige de kerner du vil og lav eventuelt dine knækbrød glutenfrie med glutenfrie havregryn.

Ret: Tilbehør
Ingredienser
  • 300 g surdej
  • 1 dl olie
  • 75 g havregryn
  • 75 g hørfrø
  • 75 g solsikkekerner
  • 75 g sesamfrø
  • 7 g salt
Sådan gør du
  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

    Har du ikke de nævnte kerner hjemme, kan de sagtens skriftes ud med andre.

  2. Det passer med at der er dej til to bageplader.

  3. Når du skal rulle dejen ud kommer du den på et stykke bagepapir med et andet ovenpå og ruller den ud med din kagerulle.

    På den måde hænger dejen ikke fast i din kagerulle.

    Knækbrød med surdej - brug dine surdejsrester
  4. Skær herefter med en almindelig kniv dejen ud i de størrelser, du gerne vil have dine knækbrød.

  5. Bag dine knækbrød ved 180 grader varmluft i 15-20 minutter.