Go Back Email Link
Syltede rødløg opskrift

Lav nemt og enkelt lækre syltede rødløg. Jeg har tilføjet tranebær for at tilføje lidt mere sødme til mine rødløg, men det kan sagtens udelades.

Brug et patentglas - passer til et glas på 6 dl

Ret: Tilbehør
Ingredienser
  • 2 store rødløg eller 3 små
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl hvid eddike
  • 1 dl vand
  • ½ dl honning
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 2 spsk tørrede tranebær
  • Atamon til at skulle glasset
Sådan gør du
  1. Rens løgene og skær dem i passende størrelse.

  2. Kom æblecidereddike, hvid eddike, vand og honning i en gryde og kog det op.

  3. Tilsæt løgene og lad det småsimre i 2-3 minutter.

  4. skyl glasset i Atamon.

  5. Tag løgene op og kom dem i glasset.

  6. Tilsæt peber og tranebær og hæld lagen (væden løgene har kogt i) over til alle løgene er dækket.