Go Back Email Link
Rabarbercrumble med marcipan
Samlet tid
35 min
 

Denne lækre crumble har fået tilføjet marcipan for en ekstra god sødme. 

Server din crumble med lidt creme fraiche eller skyr til. 

Du kan sagtens lave din crumble klar i løbet af dagen og sætte den på køl. Så skal den bare i ovnen inden servering for dine gæster. 

Ingredienser
Brug en form på 25 x 30 cm
  • 550 g snittede rabarber
  • 100 g sukker
  • 150 g revet marcipan
  • 75 g smør
  • 75 g rørsukker
  • 74 g havregryn
  • 50 g hakkede mandler
Sådan gør du
  1. Start med at rense dine rabarberstilke for jord og vask dem godt.

  2. Snit dem i mindre stykker og kom dem i et fad sammen med 100 g sukker. 

  3. Riv marcipanen og kom den i en skål. 

  4. Tilsæt smør, rørsukker og havregryn til marcipanen.

  5. Hak mandlerne og kom dem i skålen til det øvrige. 

  6. Bland det hele godt sammen. Det kan gøres med en ske, men er nemmest at gøre med fingrene. 

  7. Fordel blandingen over dine rabarber og bag din crumble i ovnen ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter.