Go Back Email Link
Grov tærtebund

Denne tærtebund er lavet med grahamsmel og bliver dejligt sprød. 

Ingredienser
Opskriften passer til et stort tærtefad på 25 cm
  • 50 g hvedemel
  • 150 g grahamsmel
  • 1 tsk salt
  • 60 g smør
  • 100 g cremefraiche
  • evt. 1 spsk vand
Sådan gør du
  1. Hvedemel, grahamsmel og salt kommes i en røremaskine sammen med 60 g smør. Lad K-spaden sørge for at smørret bliver smuldret godt ud i melet.

  2. Tilsæt cremefraiche og fortsæt med at røre til dejen samler sig. Hvis det virker for tørt tilsættes lidt vand indtil dejen samler sig til en kugle. 

  3. Rul ud og læg i tærtefadet. 

  4. Forbag bunden ved 180 grader i 10 minutter. 

  5. Når fyldet er kommet på skal den bage yderligere 30 minutter