Go Back Email Link
Pasta med barbecuekylling

Start med at marinere din kylling dagen før med barbecuemarinade og steg den i ovnen - opskriften på barbecue marinade og stegning deler jeg link til i blogindlægget. 

Du kan også nøjes med at koge lidt kylling, hvis du ikke vil have den marineret eller købe en færdigmarineret.

Ingredienser
  • 1,5 dl kogt pasta vendt i lidt olivenolie
  • 2 dl barbecuemarineret kylling eller kogt kylling
  • 2 dl cherry tomater
  • 1 dl forårsløg
  • 1 dl sorte bønner
  • 1 dl majs
  • 1 dl emmentaler i tern
  • 3 spsk hjemmelavet ranch dressing se opskrift længere nede i blogindlægget
  • Ristede sesamfrø
Sådan gør du
  1. Kog pastaen som anvist på pakken - husk den fylder ca. det dobbelte når den er kogt. Vend den i olivenolie, når den er kølet af.

  2. Skær kyllingen i mindre stykker.

  3. Vask og skær cherrytomater og forårsløg i mindre stykker.

  4. Hæld væden fra din dåse med bønner og din dåse med majs.

  5. Skær din emmentaler i mindre tern. Jeg køber en større blok og bruger den også som ostestænger til børnenes madpakker.

  6. Rør dressingen sammen efter nedenstående opskrift eller brug en købeversion. Tilføj eventuelt lidt af din barbecuemarinade, så den får lidt anden smag.

  7. Find en madkasse med mindre rum, hvis du gerne vil have maden opdelt til den skal spises, eller bland det sammen og hæld dressingen over.

  8. Drys med ristede sesamfrø.