Lækre og lette boller
Start med at tage 5 dl lunkent vand og hæld i skålen til din røremaskine. Smuldr gæren i og rør det ud i vandet ved lav hastighed.
Tilsæt fiberHUSK og rør det til en geleagtigt klump.
Massen skal have en konsistens som stivnet kagecreme.
Det tager ca. 3-5 minutter. Lad det hvile i 10 minutter.
Imens skylles og rives squashen.
Tilsæt squash, yoghurt og olie og rør det forsigtigt igennem.
Rør det sammen.
Vej kernerne af og tilsæt til skålen.
Vej melet af og tilsæt det til de øvrige ingredienser.
Rør først ved lav hastighed i 5 minutter og derefter ved mellem - høj hastighed i 8 minutter.
Sørg for det er rørt godt sammen.
Stil dejen til hævning.
Dejen skal hæve i 45 minutter.
Kom dejen ud på et meldrysset bord.
Skær dejen ud til boller med en dejskraber.
Det er vigtigt at du ikke ælter i dejen, da du så slår den luft ud af dejen, som er kommet ved hævningen.
Stil bollerne til hævning i 30 minutter.
Bag bollerne ved 220 grader varmluft i 20 minutter.