Go Back
Hvidkålspandekager uden gluten

Denne opskrift på hvidkålspandekager er uden gluten. Har du ikke loppefrøskaller hjemme, kan du bruge havregryn. Se opskriften på under denne opskrift. 

Antal: 8 - 10 pandekager
Ingredienser
  • 320 g hvidkål
  • 4 æg
  • 120 g revet ost
  • 1-1,5 spsk FiberHusk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin eller oregano
Sådan gør du
  1. Rens og hak hvidkålet og kom det i en skål. 

  2. Tilsæt æg og revet ost. 

  3. Kom FiberHusk og salt i skålen. 

  4. Du kan tilsætte rosmarin eller oregano efter smag. 

  5. Bland det hele godt sammen.

  6. Varm en pande op og kom lidt olie på.

  7. Kom dejen i passende størrelse på en varm pande.

    De skal have en omkreds ca. svarende til en palet.

  8. Pandekagerne er meget skrøbelige og kan vendes, når du kan se, at de næsten er gennembagt. 

  9. Du kan sagtens bage dine pandekager i ovnen. Så kommer du klatterne på en bageplade med bagepapir og bager dem ved 200 grader i 10-15 minutter.