Go Back
Hvidkålspandekager med havregryn

Denne version af hvidkålspandekagerne er lavet på havregryn, som er blendet til mel.

Ingredienser
  • 320 g hvidkål
  • 4 æg
  • 120 g revet ost
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin eller oregano
Sådan gør du
  1. Rens og hak hvidkålet og kom det i en skål.

  2. Tilsæt æg og revet ost.

  3. Kom havregrynene i en blender og blend dem til en fin mel. 

  4. Kom havregryn i skålen sammen med salt. 

  5. Du kan tilsætte rosmarin eller oregano efter smag. 

  6. Bland det hele godt sammen og kom klatter i en passende størrelse på en varm pande. 

  7. Pandekagerne er meget skrøbelige og kan vendes, når du kan se, at de næsten er gennembagt. 

  8. Du kan også sagtens bage dine pandekager i ovnen. Så kommer du dem på en bradepande med bagepapir og bager dem ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter.