Go Back Email Link
Marcipankammerjunker

Vil du gerne bruge kammerjunker til en dessert, så er de her med marcipan et godt alternativ. 

Ingredienser
  • 40 g sukker
  • 2 æg
  • 150 g marcipan
  • 40 g smør
  • Skal fra 1 øko citron
  • 200 g havregryn
  • 50 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
Sådan gør du
  1. Pisk sukker og æg hvidt og luftigt.

  2. Riv marcipanen på et rivejern eller gør som jeg gør - kør den igennem i en miniblender.

  3. Tilsæt den revne marcipan til æggeblandingen og vend det forsigtigt sammen.

  4. Smelt smørret og rør det i æggemassen sammen med revet citronskal.

  5. Blend havregrynene til en fin mel konsistens og vend dem i dejen sammen med mel og bagepulver.

  6. Ælt det hele sammen og tril dejen til små kugler, ligesom når du laver pebernødder.

  7. Sæt dem på en bageplade og tryk dem lidt flade.

  8. Bag kammerjunkerne ved 175 grader varmluft i 10-15 minutter.