Go Back Email Link
Karrykylling med frisk æblesalat
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 500 g kylling
Marinade
  • 1 dl kokosmælk
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk karry
  • ½ dl olie
Salat
  • ½ salathoved
  • 4 gulerødder
  • 100 g ærter
  • 1 æble i tern
  • 2 spsk limesaft
  • 1 tsk sukker
Tilbehør
  • Vi spiste fuldkornsris med linser til
Sådan gør du
  1. Start med at skære kyllingen i tern og rør marinaden sammen. Bland kyllingen med marinaden og lad det trække i ½ times tid.

  2. Imens skylles salaten, skæres i strimler og kommes i en skål.

  3. Skræl gulerødderne, riv dem på et rivejern og kom dem i skålen.

  4. Tø ærterne op og skær æblet i tern og tilsæt ligeledes salaten.

  5. Bland limesaft og sukker og fordel det over salaten.

  6. Kom kyllingen på spyd og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

  7. Imens koges ris og linser hver for sig og blandes til sidst sammen.