De her skønne bløde boller er perfekte til eftermiddagskaffen, madpakken eller som en snack på farten.
Rens rabarberne og skær dem i små stykker.
Bruger du rabarber fra frost, skal de tø op og væden sies fra.
Kom rabarberne i en skål og tilsæt sukker.
Fordel det godt.
Kom smørret i en gryde og smelt ved svag varme.
Tilsæt mælken til smørret, så det køler lidt af og du sikre, at det ikke brænder gærcellerne af.
Kom mælk og smør i en skål.
Smuldr gæren i og rør det ud.
Tilsæt æg, vaniljesukker, salt og marcipan.
Tilføj det meste af melet og rør det til en ensartet dej.
Kom eventuelt mere mel i hvis dejen er meget klistret.
Hvis du bruger rabarber fra frost, kan det være at der skal mere end 500 g mel i, men sørg for dejen fortsat er en smule klistret, men uden at den klistre til fingrene.
Tilføj rabarberne og rør dem godt ind i dejen.
Stil dejen til hævning under et viskestykke i 1 time.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og fordel den i 12 lige store stykker.
Tril stykkerne til boller og sæt dem på en bradepande med kant, så de kan vokse sammen og give de gode bløde sider.
Lad dem herefter hæve under et viskestykke i 30 minutter.
Bag bollerne ved 180 grader varmluft i 12-15 minutter.