Til denne islagkage har jeg brugt en færdig kransekagemasse, men du kan også lave din egen kransekage som bund. Kom eventuelt lidt lækker smag i dejen, hvis det skal være lidt anderledes.
Opskriften på kransekage finder du på www.homebybianca.dk
Islagkagen her passer som dessert til 10-12 personer
Kom bagepapir i bunden af din springform og fordel den færdige kransekage i.
Bag din bund ved 200 grader varmluft i 7-8 minutter og lad den køle af.
Kom chokoladen i en skål og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.
Kom æggeblommer og sukker i en anden skål og pisk det lyst og luftigt.
Hæld den smeltede chokolade i og pisk det godt sammen.
Kom piskefløden i en ny skål og pisk det til en let flødeskum.
Kom fløde lidt ad gangen i din æggemasse og vend det godt sammen.
Bliv ved til du har en ensartet masse.
Vask din springform, kom bagepapir i bunden og læg den afkølede bund i.
Kom kageplast rundt i kanten og fordel din chokolademasse ovenpå.
Kom islagkagen på frost i ca. 30 minutter.
Pynt herefter din islagkage med valgfrit pynt.
Her er brugt dessert karamelsauce og chokoladekugler