Go Back Email Link
Rugbrøds müsli uden sukker

Brug dine rugbrødsrester og lav lækker müsli. Denne her er sødet med dadler, så du undgår en masse hvidt sukker fra morgenstunden.

Ret: Morgenmad
Ingredienser
  • 200 g rugbrød
  • 2 dadler
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl hakkede mandler
  • 2 spsk usødet kakao / bagekakao
  • dl kogende vand
  • 2 spsk honning
Sådan gør du
  1. Kom rugbrød og dadler i en blender og blend det til en smuldret masse.

  2. Kom massen i en bradepande og tilsæt havregryn, hakkede mandler og kakao.

  3. Kog vandet og opløs honningen i vandet.

  4. Kom honning vandet over resten i bradepanden og bland det godt sammen.

  5. Varm ovnen til 180 grader varmluft og rist blandingen i c. 25 minutter.

    Efter 10 minutter tages blandingen ud og røres i, så det ikke brænder fast, men bliver ristet godt igennem.

  6. Rør herefter i blandingen hvert 5. minut til du er tilfreds med konsistensen. Det passer ca. med 25 minutter.