Go Back Email Link
Hjemmelavet müsli

Nem og lækker hjemmelavet müsli - her ristet med honning og tilsat tørrede tranebær.

Ret: Morgenmad
Ingredienser
  • 5 dl havregryn
  • 2 dl hirseflager
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1,5 dl grofthakkede mandler
  • 4 spsk honning
  • 2,5 dl kogende vand
  • 1,5 dl kokosmel
  • 1,5 dl tørrede tranebær
Sådan gør du
  1. Kom havregryn, hirseflager, solsikkekerner og hørfrø op i en bradepande.

  2. Hak mandlerne groft og kom dem med i bradepanden.

  3. Kog vandet og opløs honningen i.

  4. Kom det kogende vand over blandingen i bradepanden og sørg for det er rørt godt sammen.

  5. Rist müslien i ovnen ved 180 grader i 25 minutter.

  6. Efter de første 10 minutter skal du tage bradepanden ud og røre i blandingen, så det ikke brænder fast, men bliver ristet godt igennem.

  7. Rør herefter i blandingen hvert 5. minut til du er tilfreds. Passer ca. med 25 minutter.

  8. Lad det køle af og tilsæt kokosmel og tørrede tranebær.