Go Back Email Link
Gulerods græskar

En nemt ret til buffeten, som børnene synes er sjov, Den kan sagtens gøres klar på forhånd og er perfekt, når der skal tages mad med til fællesbuffet.

Ret: Tilbehør
Antal: 6 personer
Ingredienser
  • 300 g gulerødder
  • ½ agurk (enden med lidt spids)
Dressing
  • 1,5 dl cremefraiche
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 spsk frisk purløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt
Sådan gør du
  1. Start med at lave dressingen. - kom cremefraiche i en skål.

  2. Hak persille og purløg og kom dem i skålen.

  3. Tilsæt dijonsennep og salt og rør det hele godt rundt.

  4. Fordel dressingen i to mindre skåle til øjnene.

  5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

  6. Skær enden af agurken og del den i en halv, så den kan ligge ned.

  7. Skær en trekant til næsen af den anden halvdel.

  8. Skær herefter skiver af resten af agurken.

  9. Tag en tallerken og stil de to små skåle med dressing til øjne.

    Halloween mad - Gulerods græskar
  10. Læg herefter næse og mund og fordel herefter gulerødderne, så de danner et græskar.

    Halloween mad - Gulerods græskar
  11. Til sidst sættes toppen på græskarret og hjælper med at lave en fordybning øverst.

    Halloween mad - Gulerods græskar