Go Back Email Link
Fyldte squash uden kød
Forb. tid
30 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
1 t
 

De her lækre squash udgør næsten et måltid i sig selv, men kan sagtens spises med en god salat, sød kartoffel fritter eller grønne bønner. Det lyder sundt men mine børn elsker bønnefritter. 

Ret: Hovedret
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g champignon
  • 2 tomater
  • 1 tsk tørret oregano
  • Salt og peber
  • 2 store squash
  • 100 g revet ost
Sådan gør du
  1. Hak løget fint og svits det på en pande i lidt olie et par minutter.

  2. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern eller kom dem i en minihakker. 

  3. Kom dem op i panden til de svitsede løg. 

    Lad dem småstege lidt mens du gør resten klar.

  4. Rens peberfrugten og champignon og skær det hele i mindre stykker. 

    Kom dem i panden og lad dem stege med i 10 minutters tid.

  5. Skyl tomaterne og hak dem i en minihakker. Tilsæt dem i panden og smag til med krydderier.

  6. Lad fyldet småsimre, imens du smører et fad med olie.

  7. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  8. Skyl dine squash og skær dem over på langs og udhul dem.

  9. Kom dem op i fadet med skrællen nedad og kom fyldet i udhulningen.

  10. Kom revet ost på toppen og sæt fadet i den forvarmede ovn og bag dine squash i ca.  30 minutter.