Go Back Email Link
Squashfrikadeller
Samlet tid
35 min
 

De her lækre squashfrikadeller minder meget om dem, der er lavet på kødfars. Brug dem til at holde lidt flere kødfrie dage. 

Ret: Tilbehør
Antal: 15 stk
Ingredienser
  • 2 squash, ca. 450 g
  • 1 lille løg
  • 3 æg
  • 175 g havregryn (evt. lidt ekstra)
  • 50 g revet cheddar
  • 2 spsk hakket persille
  • 1 tsk salt
  • Peber
Sådan gør du
  1. Skyld dine squash og kom dem i en foodprocessor. 

    Riv det hele fint. 

  2. Skræl og hak løget (det gør jeg også gerne i min foodprocessor, når nu den er fremme)

  3. Tilsæt løg, æg, havregryn, cheddar og persille og rør farsen igennem på foodprocessoren.

    Er din dej lidt flydende (kommer an på væske mængden i dine squash), tilføjes lidt ekstra havregryn, men ikke i foodprocessor. Tag skålen af og vend havregrynene i med en ske, så du bedre kan fornemme konsistensen på dejen.

  4. Smag til med salt og peber.

  5. Sæt din fars i små frikadeller på en bageplade med bagepapir. Jeg bruger bare en spiseske.

  6. Bag frikadellerne i ovnen ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter.