Go Back
Cremet pastaret med squash og bacon
Samlet tid
30 min
 

Denne lækre pastaret er perfekt til de dage, hvor det gerne må gå lidt stærkt, men uden at gå på kompromis med smagen

Ret: Hovedret
Antal: 6 personer
Ingredienser
  • 250 g pasta
  • 1 pk bacon
  • 1 løg
  • 2 squash ca. 400 g
  • 2,5 dl creme fraiche
  • 50 g parmesan du kan også bruge en anden fast ost i den smag du godt kan lide
  • 2 spsk friskhakket persille
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Start med at sætte pastaen til at koge efter anvisningen på pakken. 

    Tilsæt eventuelt lidt olivenolie når du har hældt vandet fra den kogte pasta, så klistrer det ikke sammen.

  2. Tag en dyb pande og steg baconen.

  3. Imens baconen steges sprød, skrælles og hakkes løget fint.

  4. Tag baconen af panden og lad den dryppe af på en tallerken.

  5. Kom løget op i panden med baconfedt og lad det stege.

  6. Imens vasker du dine squash og skærer dem i mindre stykker. 

  7. Kom squash op i panden til løget og lad det stege en 5-10 minutter afhængig af hvor mørt det ønskes.

  8. Tilsæt creme fraiche og ost og rør det sammen.

  9. Vask persillen og hak den fint og tilsæt den til retten.

  10. Lad det simre et par minutter og smag til med salt og peber.

  11. Vend pastaen i ostesaucen og drys med bacon.