Ramsløgspesto
Ramsløgspesto med mandler

Denne pesto er lavet med mandler, men du kan sagtens bruge pinjekerner istedet. 

Samtidig har jeg brugt en emmentaler, men enhver hård ost kan bruges, det er en smagssag. Oftest bruges der parmesan. 

Ingredienser
  • 40 g smuttede mandler
  • 65 g ramsløg (en stor håndfuld)
  • 2 dl ekstra jomfru olivenolie
  • Saft fra ½ lime
  • 45 g emmentaler eller pamesan
  • 2 spsk hakkede soltørrede tomater fra glas
Sådan gør du
  1. Smut mandlerne og kom dem i en blender sammen med ramsløgene og blend det godt sammen.

  2. Tilsæt olivenolie og limesaft og blend videre.

  3. Skær osten i mellemstore stykker og tilsæt den sammen med de soltørrede tomater.

  4. Smag til - måske du gerne vil have mere sødme, så tilsætter du lidt soltørrede tomater eller hvis du gerne vil have en mere flydende konsistens tilsætter du lidt olie.