Go Back Email Link
4.5 fra 2 stemmer
Fyldte chokolade påskeæg
Fyldte chokolade påskeæg med nougat, appelsin og hasselnøddekrokant

De her lækre fyldte chokolade smager skønt af nougat med et syrligt strejf af appelsin og lækker knas fra hasselnøddekrokanten

Antal: 18 stk
Ingredienser
  • 20 g hasselnøddekrokant
  • 100 g nougat
  • 1 spsk appelsincurd (brug evt revet skal fra 1 øko appelsin)
  • 36 chokoladeskaller
Sådan gør du
  1. Opskriften på hasselnøddekrokant finder du i blogindlægget. 

    Du kan sagtens lave en mindre portion krokant af 20 g hasselnødder og 1 spsk sukker. 

  2. Opskriften på appelsincurd finder du i blogindlægget. 

    Du kan også sagtens tilføje appelsinsmagen ved at rive lidt appelsinskal fra en øko appelsin i fyldet. 

  3. Smelt nougaten forsigtigt i en skål i mikroovnen og tilføj appelsincurd og hasselnøddekrokant. 

  4. Kom ca. 1 tsk fyld i hver chokoladeskal (gøres med halvdelen) og lig dem til side. 

  5. Varm en paletkniv af stål forsigtigt med en bunsenbrænder og kom den skal uden fyld forsigtigt på, så du får en fin smeltet kant. 

  6. Saml den med en af de fyldte skaller og fortsæt til du har 18 fine samlede påskeæg.