Go Back Email Link
4.5 fra 2 stemmer
Hasselnøddekrokant

En lækker krokant, som er god i mousse for at tilføje lidt sødt knas. 

Jeg bruger den gerne i limemousse eller som fyld i chokolade. 

Ingredienser
  • 100 g hasselnødder
  • 50 g sukker
Sådan gør du
  1. Kom hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter (til de har taget lidt farve)

  2. Tag pladen ud og lad dem køle en smule.

  3. Kom hasselnødderne i et viskestykke og gnub skallerne af.

  4. Kom sukkeret på en pande og lad det smelte uden at røre for meget i det.

  5. Tilsæt hasselnødderne og sørg for de er dækket allesammen. Kom dem tilbage på bagepapiret og lad dem køle af.

  6. Hak derefter nødderne med en savtakket kniv til passende stykker.