Go Back Email Link
Glutenfrie amerikanske pandekager
Antal: 15 - 20 stk
Ingredienser
  • 2 æg
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 dl mælk
  • 1 dl olie
  • ½ dl sukker
  • 2 dl rismel
  • 2 dl majsmel
  • tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
Sådan gør du
  1. Start med at dele æggene i to skåle. Blommerne for sig og hviderne for sej.

  2. Pisk æggehviderne stive og stil skålen til side.

  3. Tilføj yoghurt, mælk, olie og sukker til blommerne og pisk det sammen med en elpisker.

  4. Tilsæt herefter rismel, majsmel, bagepulver og salt og sørg for at røre melklumperne helt ud.

  5. Vend forsigtigt hviderne i dejen til du får en ensartet masse.

  6. Varm en pande op og steg pandekagerne i små klatter. Du kan vende pandekagerne, når du kan se kanterne er bagt.