Go Back Email Link

En perfekt efterårsret, som er hurtig og nem at lave. Perfekt til en travl hverdagsaften. 

Antal: 6 personer
Ingredienser
  • 1 pakke bacon
  • 700 g kylling
  • 350 g spidskål
  • ½ dl æblecidereddike
  • 4 dl vand og ½ bouillonterning eller 4 dl færdig kyllingebouillon
  • 2 spsk flydende honning
  • 200 g ærter
Tilbehør
  • Ris
Sådan gør du
  1. Start med at skære bacon ud i tern og svits det i en dyb pande.

  2. Imens skæres kyllingen ud og den svitses med.

  3. Hak spidskålen i mindre strimler og kom den i panden når kyllingen har fået farve. Lad det hele stege i ca. 5 minutter.

  4. Kom æblecidereddike, bouillon (vand og terning), honning og ærter i panden og lad det småkoge i 10 minutter.

  5. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i mindre stykker. Tilsæt retten og lad dem koge med et par minutter.