Peberfrugt pesto
Peberfrugt pesto

Lav en velsmagende og lækker peberfrugt pesto til tapasbordet eller som dressing i en god sandwich.

Ingredienser
  • 1 peberfrugt
  • 40 g smuttede mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk æblecidereddike
  • ½ dl vand
  • 40 g parmesan
  • 3 spsk hakkede soltørrede tomater fra glas
Sådan gør du
  1. Rens peberfrugten og skær den i tern.

  2. Kom lidt olie i en gryde og svits peberfrugten ved svag varme i ca. 5 minutter.

  3. Hak mandlerne og hvidløget og kom dem i gryden. Lad dem svitse med et minuts tid.

  4. Tilsæt herefter æblecidereddike og ½ dl vand. Lad det småsimre i ca. 10 minutter.

  5. Riv parmesanen og kom det i en høj plastikbøtte.

  6. Tilsæt peberfrugt blandingen og de soltørrede tomater og blend det hele til en ensartet masse med en stavblender.

  7. Kom det i en skål og stil det på køl.