Lækre og nemme børnevenlige fastelavnsboller, hvor fyldet bliver inde i bollen.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Sørg for blandingen ikke kommer over 37 grader.
Smuldr gæren i en skål, hæld mælk og smør i skålen og rør gæren ud.
Tilsæt sukker, salt og hvedemel og saml til en dej.
Æltes i ca. 5 minutter i røremaskine eller 10 minutter i hånden.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 40 minutter.
Imens laves fyldet:
Mos bananerne, hak chokoladen og riv marcipanen. Rør det sammen til en ensartet masse.
Kom dejen på et meldrysset bord og del den i 24 lige store stykker.
Tril dem til kugler og slå dem flade.
Kom fyld på dejen, ca. ½ spsk og fold enderne sammen og lig bollen på en bageplade med bagepapir med sammenfoldningen nedad.
Gør det samme med resten. Det passer med 2 bradepander.
Lad efterhæve tildækket i ca. 30 minutter.
Bag i varmluftovn ved 220 grader i ca. 10 minutter til de er gyldne på toppen.
Lad bollerne køle af og pynt dem med glasur og krymmel.