Brug limemousse i en kage - den holder fint formen i større kager.
Lav en lækker syrlig dessert - hvis du serverer den i et glas, kan du undlade 1-2 blade husblas. Glasset holder sammen på moussen og så gør det ikke noget, at den er lidt mere flydende.
Opskriften passer til 1 lag i en kage på 20 cm i diameter eller til 4-6 dessertglas.
Læg husblas i en skål med koldt vand i min 5 min.
Kom fløden i en skål og pisk den til en let flødeskum med en elpisker.
Kom creme fraiche og sukker i en anden skål og pisk ved lav hastighed til sukkeret er opløst.
Kom limesaften i en kasserolle. Tilføj den afdryppede husblas og smelt det ved svag varme.
Tilføj limesagt til skålen med creme fraiche og rør det sammen.
Vend herefter med fløden og rør det forsigtigt til en let og luftig mousse.
Sådan bruges moussen:
- Brug moussen straks ovenpå en kage med en kagering rundt om, så den ikke flyder ud.
- Lad moussen stå på køl til næste dag og rør den sammen. Den bliver meget stiv, så du skal lige piske den let op inden brug.
- Kom den direkte i dine dessertglas og stil på køl ca. 2 timer.