Linsefrikadeller er en god erstatning for de klassiske frikadeller og så mætter de lige så godt.
Spis dem med samme tilbehør, som du ellers ville gøre eller kig forbi min side og lad dig inspirere.
Kom linserne i en sigte og skyl den under den kolde hane.
Kom linserne i en gryde og hæld vand over. Det skal være så linserne er dækket helt af vand og lidt ekstra.
Kog linserne i ca. 15 minutter.
Rens løget og hak det fint.
Kom det i en skål.
Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
Tilføj til skålen.
Riv squashen på rivejernet og kom den også i skålen.
Slå æggene ud og tilføj.
Hak persillen og kom den i skålen.
Tilføj havregryn og krydderier.
Sørg for at linserne er kogt møre til en mos.
Tilsæt linserne til skålen.
Rør det hele godt sammen.
Bagt i ovnen:
Brug en spiseske til at sætte kugler af farsen på en bradepande med bagepapir.
Bag linsedellerne ved 180 grader varmluft i 8-10 minutter.
Stegt på panden:
Brug en spiseske til at sætte kugler af farsen på en varm pande og steg dem igennem. Husk at vende dem undervejs.