Biksemad er en rigtig klassisk opskrift, men du kan nemt give den et lille tvist. Gør den grønnere med forskellige grøntsager og brug forskelligt tilbhør til. Find mine forslag på siden her.
Skær kartoflerne i mindre stykker. Gerne i cirka samme størrelse.
Kog eventuelt dine kartofler og lad dem køle af.
Det samme gøres med dine grøntsager. Til denne opskrift er brugt en blanding af broccoli og gulerødder.
Skær også kødet i mundrette stykker. .
Varm en pande med olie på.
Skræl og hak løgene fint og svits dem på panden.
Kom kartoflerne ved og brun dem godt.
Tilføj grøntsagerne og lad dem stege med.
Tilsæt kødet og lad det stege med.
Smag til med Worchester Sire sauce (eller engelsk sauce), salt og peber.
Kom retten i et fad.
Slå æggene ud og lav lækre spejlæg.
Du bestemmer selv om de skal steges på begge sider.
Servér med lækre sylterier ved siden af.
Her bruges rødbeder og agurker, men du bestemmer helt selv.
Top med friskhakket persille.