Brug indmaden fra dit halloween græskar i den her lækre ret og få en skøn smag af efterår.
Hak 2 løg og svits dem med i lidt olie i en gryde.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, rødvinseddike, tørret rosmarin, sukker og okeskøds bouillon.
Rør det sammen og lad sovsen simre i 30 til 45 minutter.
Imens hakkes det sidste løg fint.
Svits løget på en pande og tilsæt herefter hakket oksekød. Sørg for at svitse det godt.
Rens og skær peberfrugterne i mundrette bidder.
Det samme gøres med squash.
Er der større stykker i indmaden fra dit græskar, skæres de ligeledes i mundrette bidder.
Når tomatsaucen har simret godt, tages gryden af kogepladen og tomatsovsen blendes til en ensartet masse med en stavblender.
Tilsæt oksekød og grønt til retten og lad retten simre yderligere 30 minutter.
Kog risene og server sammen med saucen med lidt hytteost ved siden af.