Nem og lækker gryderet over bål, som ikke kræver en masse udstyr. Perfekt til nybegynderen.
Du kan med fordel marinere din kylling, men når du det ikke kan den sagtens steges med salt, peber og lidt paprika.
Start med at skære din kylling i tern.
Vil du gerne have den marineret fordeler du marinaden over kyllingen og stiller det på køl en times tid.
Vask dine kartofler og skær dem i mundrette stykker.
Nye kartofler behøver ikke blive skrællet. Har du kartofler med tykkere skræl, så skræller du dem bare.
Skræl gulerødderne og skær dem fint ud.
Kom kartofler og gulerødder i din gryde og hæld vand over, så de er dækket og tilsæt lidt salt.
Sæt gryden til side.
Vask og rens champignonerne og skær dem i mindre stykker.
Kom dem i en skål.
Kom ærter og edamamebønner i en anden skål..
Kom smør, mel og mælk i skåle og tag det hele med ud til bålet.
Start med at brænde dit bål ned, så gryden kan placeres ovenpå en rist eller den løsning du nu har ved din bålplads.
Sæt gryden over og kog dine kartofler og gulerødder møre.
Når de er næsten færdige tilsættes ærter og edamamebønner, så de kan koge lidt med.
Hæld vandet fra gryden over i en mellemstor skål.
Grønsagerne kommes i den skål, som du havde ærter og edamamebønner i.
Sæt gryden tilbage på bålet og tilføj smør.
Kom kyllingen i og svits den mør.
Krydr med salt, peber og paprika hvis du ikke har marineret din kylling.
Tilsæt mel og mælk og rør det ud, så det ikke klumper.
Kom grønsagerne retur i gryden og tilsæt lidt af kogevandet.
Er der ikke nok tilsættes lidt ekstra mælk eller vand.
Rør det hele godt sammen og lad det småsimre til det hele er varmet godt igennem.