Denne salat er så fin i farven og har både den rette tekstur og smag.
Passer som hovedret til 4 personer.
Start med at veje adamamebønnerne af (jeg bruger dem fra frost, som bare skal koges op).
Sæt en stor gryde med vand over og lad det koge op.
Skyl broccolien og skær den i mindre stykker.
Knæk roden af de grønne asparges og skær resten i mundrette stykker.
Når vandet koger tilsættes først edamamebønnerne, som skal koge ca. 4 minutter.
Herefter kommes broccolien oveni og koger med i ca. 2 minutter.
Til sidst kommer du de grønne asparges i og lader dem koge med et minuts tid.
Det skal ikke koge for længe, da det gerne skal have lidt sprødhed efter kogning.
Hæld vandet fra og lad det være i gryden.
Vask og snit spidskålen i mindre strimler og kom det i en stor skål.
Hak de 3 forårsløg og kom dem op i skålen til spidskålen.
Tilsæt herefter edamamebønner, broccoli og asparges.
Rør sennepsdressingen sammen og hæld den over salaten.
Vend salaten godt sammen og server.