Go Back Email Link
Bananpandekager uden sukker

En nem og lækker morgenmad eller et skønt tilbehør til brunch bordet. De er også perfekte som snacks til madpakken.

Ingredienser
  • 2 bananaer
  • 3 æg
  • 2,5 dl yoghurt naturel
  • 1,5 dl mælk
  • 1 dl olie
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
Sådan gør du
  1. Skræl og mos bananerne i en skål.

  2. Del æggene i to skåle - en til æggeblommerne og en til æggehviderne.

  3. Pisk æggehviderne stive med en el-pisker og stil skålen til side.

  4. Tilsæt yoghurt, mælk og olie til æggeblommerne og pisk det hele til en sammenhængende masse.

  5. Kom de moste bananer i skålen og rør det hele sammen.

  6. Tilsæt mel, bagepulver og natron og bland det sammen.

  7. Vend forsigtigt æggehviderne i massen.

    Pas på du ikke slår luften ud af massen.

  8. Kom dejen på en varm pande i mindre klatter og bag pandekagerne.

    Vent med at vende pandekagerne til du kan se de er bagt igennem. Så skal de bare have lidt farve på den anden side.